Den Dětí 2016

Tradičně, jako každý rok, tak i tento se konal v Bezděkově Den dětí. Tentokrát se konal o tomto víkendu v sobotu 18.6.2016. I když byla původně optimistická předpověď počasí, tak před začátkem začalo pršet. Ale i na tuto eventualitu jsme tentokrát byli připravení a postavili jsme párty stan. Z počátku to nevypadalo nadějně, i počet dětských účastníků nebyl velký, ale nakonec se počasí vybralo a mohlo dojít na plnění připravených disciplín. Součástí byla i ukázka vozdila a výstroje PČR.
Na konci proběhlo vyhodnocení individuálních cen a všechny děti obdržely balíček s dobrotami. O akci se dozvěděl i Rokycanský deník, který se na nás přijel podívat a proto se budeme těšit na článek v novinách.

Den dětí, resp. ocenění dětí jsme připravili díky sponzorům, a proto bychom jim rádi touto cestou poděkovali. Finačně přispěli: Pokrývačství Hejret, BK Investis s.r.o a ALservis trade s.r.o. Propagační předměty věnovali: PPG Deco Czech a.s., PČR a skupina ČEZ. Všem sponzorům děkujeme.

Dále bych chtěl poděkovat Jarce Černé za přípravu a všem dobrovolníkům, kteří se na akci podíleli.

Fotky z akce jsou umístěny ve Fotogalerii.

V. Űbermajer

Vloženo dne 19.06.2016 v 22:56